STARTPAGINA
images/banners/banner_eekhoorn.jpg

Mandarijnen

 

Dit is de link naar het formulier voor de Mandarijnen actie :     https://forms.gle/hB8h5QgktYYbL7t56
 
 

Olfa Elsdonk doet ook dit jaar mee! Help jongeren fysiek, sociaal en mentaal weerbaarder te maken.... en vergeet niet om op 4 december 2020 iets rood aan te trekken!  

Wij als Rode Neuzenschool verkopen op woensdag 2 december 2020 en op vrijdag 4 december 2020 mandarijntjes t.v.v. de inrichting van een rustige plekje op de nieuwe speelplaatsen.  

Doen jullie ook mee? 

 

Klik hier voor Rode Neuzen 2020

 

 

 
 

Welkom in de nieuwe kleuterschool !

 

Beste ouder,

Van harte welkom bij de start van het nieuwe schooljaar. Wat zijn we blij dat we samen weer school maken. Wat zijn we blij dat we alle kinderen, ondanks de corona-epidemie, met open armen kunnen ontvangen. 

Met jouw medewerking, hebben wij, het team van OLFA Elsdonk, er het volste vertrouwen in om er opnieuw een fijn, leerrijk en waardenvol jaar van te maken. Hierbij benadrukken wij graag het begrip “waardenvol”, met tussen -n-, wat refereert naar de visie van onze school: dat elk kind de kans krijgt om zijn eigenheid en zijn talenten te ontwikkelen. 

Ook dit schooljaar willen we met al onze leerlingen verder inzetten op dit groeien, ontdekken en ontwikkelen van ieders talenten. Het gaat dan ook om veel meer dan een bijzondere vaardigheid of een kunstje dat een kind leerde. Het gaat om een potentie die kan uitgroeien tot een bijzondere competentie. Met een positieve en waarderende bril gaan we samen met onze leerlingen op zoek naar kracht en beleving,  naar datgene wat energie geeft. Vorig jaar introduceerden we onze nieuwe eigen visie, bestaande uit  7 waarden die we samenvoegden in onze slogan :

 

 

 

In de loop van het schooljaar zal je kind een traject doorlopen waarbij het kennis maakt met elk van deze waarden en zo op zoek gaat naar eigen kracht en talent. 

Wij zijn er van overtuigd dat al onze kinderen schitteren en wie weet, misschien werkt hun enthousiasme zo aanstekelijk dat ook jij je er laat door inspireren. ? Weet dat onze deur altijd voor je open staat. Aarzel niet om ons aan te spreken. 

Vanessa Cuyvers & Heidy Lievens

Directie Olfa Elsdonk

 

 

Info ivm. corona

 

Op deze pagina kan u een antwoord vinden op veelgestelde vragen ivm. de coronamaatregelen.

 

 

 

We missen jullie !

 

Lieve ouders, lieve kinderen,

 

We missen jullie, heel veel groetjes vanuit ons kot !

 

 

Dank u voor de zorg !

 

 

Dank u voor de zorg

 

Dank u voor de zorg

 

 

Kalender komende dagen

24 nov 2020
bib voor 3ABC en 5ABC
01 dec 2020
bioklas voor 5A
02 dec 2020
bioklas voor 5B
03 dec 2020
bioklas voor 5C
04 dec 2020
Sint op bezoek

Basisschool Olfa Elsdonk

ih klein

Ingenieur Haesaertslaan 4
Secretariaat : 03/449.85.59
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website : www.olfaelsdonk.be
 
 
 
Найти современные Joomla 3 шаблоны и скачать.