STARTPAGINA
images/banners/terug-naar-school-2019.png

Beste ouders,

Speciale tijden, vragen om speciale initiatieven...
U kijkt waarschijnlijk reikhalzend uit naar de winterwonderwandeling...., deze gaat dit jaar niet doorgaan in zijn gekende vorm en wordt verplaatst naar het voorjaar. U zal hierover ten gepaste tijde verdere informatie over ontvangen. 
Het eetfestijn/comedy night voor de ouders normaal gezien in februari zal dit jaar ook niet kunnen doorgaan in zijn gekende vorm... maar niet getreurd...
Ons Feestcomité en Ouderraad hebben een fantastisch alternatief uitgedacht. 
 
Chick'n Collect!
 
Een heerlijke kip of groentenlasagne vergezeld met een lekker wijntje bij u thuis.
Laten we er samen in "ons kot" een gezellige familieavond van maken. 

U bestelt uw kip of groentenlasagne met al dan niet een wijntje erbij en komt deze ophalen op zaterdag 21/11 tussen 16:30 - 19:00

Inschrijven kan via deze link. 

De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de verdere vernieuwing van de schoolgebouwen en de digitalisering van het lesmateriaal en klassen. 
Het Feestcomité, de Ouderraad en de Directie danken u hartelijk voor uw inzet en wensen u alvast een gezellige warme familieavond toe! 
 
 
Chickncollect v1 8
 
 
 

Beste ouder,

Van harte welkom bij de start van het nieuwe schooljaar. Wat zijn we blij dat we samen weer school maken. Wat zijn we blij dat we alle kinderen, ondanks de corona-epidemie, met open armen kunnen ontvangen. 

Met jouw medewerking, hebben wij, het team van OLFA Elsdonk, er het volste vertrouwen in om er opnieuw een fijn, leerrijk en waardenvol jaar van te maken. Hierbij benadrukken wij graag het begrip “waardenvol”, met tussen -n-, wat refereert naar de visie van onze school: dat elk kind de kans krijgt om zijn eigenheid en zijn talenten te ontwikkelen. 

Ook dit schooljaar willen we met al onze leerlingen verder inzetten op dit groeien, ontdekken en ontwikkelen van ieders talenten. Het gaat dan ook om veel meer dan een bijzondere vaardigheid of een kunstje dat een kind leerde. Het gaat om een potentie die kan uitgroeien tot een bijzondere competentie. Met een positieve en waarderende bril gaan we samen met onze leerlingen op zoek naar kracht en beleving,  naar datgene wat energie geeft. Vorig jaar introduceerden we onze nieuwe eigen visie, bestaande uit  7 waarden die we samenvoegden in onze slogan :

 

 

 

In de loop van het schooljaar zal je kind een traject doorlopen waarbij het kennis maakt met elk van deze waarden en zo op zoek gaat naar eigen kracht en talent. 

Wij zijn er van overtuigd dat al onze kinderen schitteren en wie weet, misschien werkt hun enthousiasme zo aanstekelijk dat ook jij je er laat door inspireren. ? Weet dat onze deur altijd voor je open staat. Aarzel niet om ons aan te spreken. 

Vanessa Cuyvers & Heidy Lievens

Directie Olfa Elsdonk

 

 

Info ivm. corona

 

Op deze pagina kan u een antwoord vinden op veelgestelde vragen ivm. de coronamaatregelen.

 

 

 

We missen jullie !

 

Lieve ouders, lieve kinderen,

 

We missen jullie, heel veel groetjes vanuit ons kot !

 

 

Dank u voor de zorg !

 

 

Dank u voor de zorg

 

Dank u voor de zorg

 

 

Kalender komende dagen

Basisschool Olfa Elsdonk

ih klein

Ingenieur Haesaertslaan 4
Secretariaat : 03/449.85.59
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website : www.olfaelsdonk.be
 
 
 
Найти современные Joomla 3 шаблоны и скачать.